Dammen

Snacka om fotsvett!

Gubben lider av kraftig fotsvett!

Kolla in gubbens fotsvett! Urk! Säger jag bara! Nej skojar, visserligen har han kraftig fotsvett men riktigt så här illa är det väl inte. Vi placerade ut kant sten i dammen och hur vi än försökte kom vi inte ifrån att en måste gå i. Sa till gubben att hans stövlar läckte, men trodde han mig? Nix! Synd att jag inte hade kameran framme när de forsade in vatten i stövlarna. Sen är ju dammen uppbyggd på ladugårdsgrunden och mitt i dammen går en foderränna. Då blir det djupt! Riktigt djupt. Nu är det bara lite mindre sten och växter så är kanterna klara. Skulle behöva lite mera jord och när växterna har fått växt till sig och rötterna grenat ut sig ordentligt, så sjunker inte jorden så som den gör nu när det regnar.

Gubbarna i dammen!

Leave a Reply

Översätt sidan »