Kärringonsdag

Vilket väder!

Pepper

Ojoj! Vilket underbart väder. Jag rakade Beethoven igår, han hade så mycket lång päls kvar och jag såg att det började irritera honom ordentligt. Han blev överlycklig över att bli av med sin päls och stod hur snällt som helst. Bellman däremot var väldigt rastlös och blev väldigt störd över trimmen. Eftersom det var onsdag och Elvy var på väg upp, tyckte jag det var smidigt om vi kunde raka Bellman idag. Han är lite rädd för trimmen och tycker det är vidrigt när det blir en päls hög vid fötterna när man klipper. Men jag hade nästan klippt klart ena sidan när Elvy kom. Så det gick riktigt smidigt och fort.

När vi släppt ur hästarna i lilla hagen så grävde vi klart potatislandet. Så nu är även de sena potatisen satta och det mesta av brännässlorna borttagna i köksträdgården. Nu börjar man verkligen se hur allt växer och peppar peppar så verkar det mesta vara på väg upp. Jag är väl mest spänd på majsen och Elvy över sina blomkål. Sen satt vi bara och njöt vid dammen och dess porlande. Hoppas verkligen på flera sådana här goa dagar.

Liten skogsväxt

Leave a Reply

Översätt sidan »