Dammen

Mer jobb än väntat!

Började rensa runt dammen och klippa gräsmattan med den lilla hand gräsklipparen  när gubben fick inspiration och kom dånandes med åk gräsklipparen. Gulligt av honom men han glömde bort att han inte kunde köra runt och ha dammen på högersidan! Allt gräs och skit far ju ut på den sidan  med väldens flås och hamnade rätt i dammen! Ni skulle bara sett mitt nystädade planteringsskydd.

När jag äntligen städat upp igen så lade jag mig i hängmattan. Tog ut den lilla bärbara och låg och tittade på Rännstensungar med Cornelis Wresvik. Himla mysig film men Voddler var inte på humör idag så jag missade de 5 sista minuterna. Nu har jag sett den så många gånger att det var väl inte hela världen, man Tobias får gå igenom drivrutinerna på datorn så jag har det senaste. Filmen hackade lite och det är säkert bara någon inställning som är fel. Himla gott att ligga där ute i hängmattan under parasollet.

Nu äntligen börjar småfåglarna dricka och kolla om dammen är bad vänlig. Har väntat så på detta, blåmesarna brukar komma i klungor och det ser så härligt ut när de flaxar runt. Medan jag låg och slappade, tapetserade Gubben och Micael vidare i hallen. De börjar se riktigt mysigt ut där och Micael är modig med att vilja ha matchande grön färg på listerna och har mörkröda i köket. Det blev riktigt läckert.

Leave a Reply

Översätt sidan »