Kärringonsdag

Sjöfartsmuseet

Vi var på sjöfartsmuseet idag. Elvy menar på att vi var där med skolan, men då måste jag ha varit sjuk eller kort och gott ute på vift. Jag gillade verkligen akvariumen men tyckte byggnaden för övrigt var väldigt dåligt upplyst. Nu hade de stängt av översta våningen så det kanske var därför vi upplevde det väldigt trångt och lite väl mycket blandat på ett ställe. Just nu är jag på tok för trött att gå igenom alla bilder så det blir bara på fiskarna.

När vi hade saltvattens akvarium så hade vi sjöhästar, de är så himla fina att se på där de glider fram. Det som ser ut som ett ufo är en krabba av något slag. Den gula ko fisken blev Elvy hel såld på, den vände riktning så fort hon petade på rutan. Egentligen var det tur att de var lite trångt på museet, det blev att vi gick ut och promenerade vid Gathenhielmska kulturreservatet (Riktigt gamla byggnader) Mer kommer i morgon. 

Leave a Reply

Översätt sidan »