Tips

Testar ramar

På  Giveaway of the Day hade de idag ett foto rams program. Blev först jätteglad för jag tycker det är roligt med ramar och att göra collage. Bilderna blir oftast inte så intressanta att sno, eftersom man satt sin egna prägel ganska markant. Det är så lätt att plocka bort copyrighten på bilden i ett redigeringsprogram. Men ibland blir jag lite trött på collagen och detta ram programmet verkade roligt. Man får 41 ramar + 5 i bonus, resten får man köpa. Det fanns flera 100 ramar att välja på.

Nu var detta programmet gratis, men jag kommer förmodligen att avinstallera det så småningom.  Tror jag hellre använder  FlauntR som är ett gratis program med 1000’s foto effekter och snabbt, enkelt att använda. Det är roligt att prova nya program men det slutar alltid att man är tillbaka till sitt vanliga beprövade program. Collage programmet som jag har nu kan jag ju fylla på med nya bakgrunder, ramar och clipart allt eftersom jag hittar dem på nätet. Jag är inte begränsad.

Leave a Reply

Översätt sidan »