Fototriss / Tisdagtema

Fototriss: Avvikande

Veckans Fototriss: Avvikande

1. Denna bild tog jag när det var Grå och vinrött som fredags färg. Det var en som frågade om jag hade gjort montage,  men är djuren med så måste jag ta ett gäng bilder. Allt måste kontrolleras först så de inte blir blåsta på något ätbart och det gäller att rusa fram först. Båda hästarna upplevde denna som väldigt avvikande i hagen! Inget ätbart? Ingen doft? Så vad kan det då vara?

2. Denna söta innergård som finns i Alingsås. Det nybyggda huset med sina moderna terrasser rycker jag är himla avvikande! Förmodligen tycker de som bor där, att de gamla skeva husen med kullerstens innergård är högst avvikande i stadsmiljön.

3. Shakira väntar spänt på att gubben skall göra en avvikelse med vattenstrålen så hon får jaga denna mystiska blöta enerverings grej!

Leave a Reply

Översätt sidan »