Familjen

varmt :)

Kurs kompis till Tobias kom upp och hälsade på med sin familj. Han tyckte Tobias är jätte duktig och sånt är ju alltid roligt att höra. Samtidigt kom Carolin upp och berättade att hennes gubbe friat.  Hennes semester tar slut precis när min börjar men hon har supertidiga skift så vi skulle träffas ändå och hitta på lite grejer. Så härligt att se henne så pigg och lycklig! Hon har haft det så trassligt att det är underbart att se att det har vänt.

Kände inte för någon tung mat i sommarvärmen utan hämtade lite potatis, sallad, rädisor och gräslök. Potatisen behöver ett par veckor till men det var så gott att tjuvstarta lite. Till detta hade vi senaps sill.   Hmm! Gubben skall ta med mig på utflykt i morgon men vägrar att tala om vart?! Skumt!

Leave a Reply

Översätt sidan »