Pyssel

Städat

Vilken härlig softa dag jag haft! Suttit och fyllt på mitt collage program, när Rosa dök upp på en kopp kaffe. Kände mig lite dum när Rosa kom upp i kort byxor och jag gick runt med en fleece tröja, jag tycker det har varit kallt i dag fast det har varit 20 grader ute. Passade på att städa undan och plocka fram det sista som jag skall ha i minnes albumen. Hittade ett gammalt mynt : 1 öre från 1677 och mammas skolböcker från när hon var 9 år. Kommer att använda en del av detta i albumen.

Fin bordet är renstädat från gubbens papper! Han har ett stort arbetsrum så jag fattar inte varför allt skall hamna där. Jag vill ha det städat där för det är

smidigt att sitta med projekt som jag håller på med för tillfället. Kommer det någon middagsgäst kan jag snabbt lägga ner det i den gamla brudkistan. Brudkistan inner håller alltid det senaste som skall göras.

Så nu skall jag tända en brasa och gå igenom det jag behöver skriva ut. Eller också tar jag och bara slappar i soffan, det är den 27 som erbjudandet går ut om 50 bilder så jag har ett par dagar till på mig.

Leave a Reply

Översätt sidan »