Tips

Kanon-sida

Här är en kanon-sida att hålla kolla på om man håller på mycket med bilder. På Optimalprint kan du trycka upp det mesta och nu är det snart dags för julklappsidéer. Även om det är himla tidigt så har jag börjat kolla upp vad jag skall göra till jul. Mina explosions-boxar som jag gjorde förra året blev stor succé, men i år har jag varit inne på att göra väggkalendrar. Tobias vill ha nya  visitkort och jag tyckte att mallarna här var riktigt snygga. Blev även sugen på att göra egna julkort när jag såg alla mallar man kunde välja mellan. Det känns lite roligare att ge bort saker man gjort själv än om man bara köper något.

Micael som kom och kollade vad jag höll på med blev sugen på att göra en affisch till Nina. Han var inne på att ta denna och förstora!!

Affisch

Jag skall ta och hålla koll på deras kampanjer så jag inte missar något käckt. Sen gillar jag skarpt att det doneras pengar vid varje order till ” The Green Belt Movement” Det har resulterat i 10.253 nya träd i Afrika. Detta tycker jag är riktigt viktigt att man hjälps åt med att bekämpa skövlingen av skogar runt om i världen.

Leave a Reply

Översätt sidan »