Hästarna

Oväntad lyx

När jag kom hem idag förväntade jag mig en glad Shakira! Men det var tomt? Blev så stressad att det tog en stund att koppla att dörren inte var låst när jag kom. Gubben skulle jobba sent och han har alltid kaffet klart till jag kommer hem. Nu var inget kaffe på och det var post i brevlådan, något som Micael alltid tar med sig upp. Hel mysko och jag hade svårt att koppla av. Detta har aldrig någonsin hänt!?

Wow! Gubben hade sagt till Micael och ta en sväng med Shakira så jag kunde vila när jag kom hem. Blev så himla lycklig och rusade upp och tog ut första bästa häst som stack in näsan i stallet. Givetvis blev det då Bellman som har radar när man kommer och hoppades på mat. När jag kommer hem så sent är det lite svårt att både hinna rida ut och ta en ordentlig promenad med Shakira. Göta Petter vad jag mös på ridturen, precis när vi kom hem kom världens regnskur så det var perfekt timat.

Leave a Reply

Översätt sidan »