Hundarna

Skall ta och städa

Usch! Vilket fram och tillbaka väder. Solen sken när jag var uppe och fodrade, hann inte mera än att bli klar så öppnade himlen sig. Shakira och jag rusade ner för backen och in med 3 katter i släptåg. När jag surfat runt efter roliga mallar som jag vill ha med till träffen, så tänkte jag gå ut och fota en stund. Hann inte mer än öppna dörren så stod en snyltgäst på tomten. Shakira satte sig snällt och bara glodde på rådjuret medan jag smög in och hämtade Macrot.

Medan jag smög mig närmare rådjuret så passade Shakira på att smyga in och sno rubbet av kattmaten!! Nu är mina leder ganska kassa och Macrot är bra tungt så jag iddes inte fota så länge utan gick in. Trodde liksom att Shakira satt kvar vid min sida! Jag tycker hon är så himla kanon när jag bara behöver säga nej så ger hon attan i att köra väck rådjuret. Hmmm! Shakira måste ha känt Yes!! Nu kan jag diska katternas tallrikar i lugn och ro, matte släpper ju inte den där mackapären i första taget.

Känner mig lite slö efter all mall letande så jag tänkte ta ett rejält städtag och röja upp så jag kan ta en lång go promenad med min lilla luring, inte konstig att hon börjar bli en knubbsäl. Tänkte jag skulle testa att scrappa en fågelholk i kväll. Har hittat så många söta nu hittade jag även mallen. Oj! Höll på att glömma att tala om att den fins på den första holken sida.

Leave a Reply

Översätt sidan »