Gården

Små fynd

Bård

I går när jag fortsatte med storstädningen så fann jag den här söta bården, fick fundera en bra stund innan jag kom ihåg att den låg längst in i köksskåpet när vi köpte gården. Fungerar säkert att ha till scrappingen, passade på att fråga på jobbet om jag kunde ta de små brickorna. Han jag frågade trodde att de numrerade verktygen när man lånade dem, något de borde fortsatt med för allt tycks få fötter i fabriken. Såg scrapping-potential i de små brickorna och det är roligare att ha lite udda grejer.

082

Brukar läsa om hur folk är rediga med att tvätta sina fönster och när kompisarna frågar när jag skall ta mina brukar jag bara muttra en harang. Detta är något jag har kört med i 10 år nu. Så i går tänkte jag ” nu jädrans skall rutorna bli rena!” Första fönstret blev jätte snyggt och jag kände mig så himla nöjd. Började med andra och då slog det mig varför jag inte tvättar rutorna. Det var omöjligt att få isär och med tanke på alla hack och bänd märken så har jag försökt tappert åren innan. FN nu har jag 3 rutor som är bedrövliga i mellan och en som man ser ända ner till Kållered centrum. Alla rutor kommer att bytas ut någon gång, till dess får vi köra med att vi har speciella dimmade varianter.

Hyllan

Passade på mellan varven med att ta lite bilder på föremål, har märkt att mina bilder har lite gul ton. Gillar det eftersom bilderna blir lite varmare men tapeterna stämmer inte och vissa saker ser konstiga ut. Har börjat med att dra ner det gula lite i photoshopen, bilderna blir lite kallare och hårdare men stämmer bättre överens med verkligheten. Brukar vänta med att slänga bilder som jag är missnöjd med tills jag har tid att kolla dem igen, oftast är det inte riktigt vad man tänkt sig för stunden bara.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »