Trädgården

Det är inte alla som har eget!

Systembolaget krakel

Gör en paus i städandet och tog en promenad medan solen skiner. Vädret är så lynnigt nu att man får försöka anpassa sig lite och passa på att vara ute medans det är fint. Har verkligen ingen lust att plocka in mina saker från planteringsskyddet, men hur det än är så är det nog dags. Men nu när jag har så mycket äpple är det ju bara till att börja brygga! Gödselhögen skall tydligen ge perfekt jäsnings värme om man sätter hembrännings makapären där. Mitt tvätteri gick inget vidare, så detta kanske är mitt kall?

Skylt har jag ju redan. Visserligen har Micaels hus varit ett bryggeri en gång i tiden, men system bolag? Det enda folk brukar säga när jag talar om var jag bor så är det ” Jaja! det gamla stället där drängen raglade runt varje lördag! ” Men eftersom jag har en kryddspiral så fixade jag givetvis en hemske brygd mot baksmälla. Packkärran är på plats om någon behöver transporthjälp hem efter provsmakning av de olika dryckerna.

Flaskor

Leave a Reply

Översätt sidan »