Hundarna

En tuff misslyckad bild


Shakira ställer sig alltid med framtassarna på någon sten för att se bättre? Små som stora.

Eventuellt skulle bara en medryttare upp i dag och jag lyssnade spänt om någon var på väg upp till stallet. När jag till sist trodde mig höra något rusade jag upp till 2 medryttare!! Jag som var så extremt rid sugen! Det blev till att loma ner igen och ta en kopp kaffe innan jag tog Shakira på promenad. Funkar det med medryttare vill jag helst ha kvar hästarna, men det är lite jobbigt att känna sig så beroende av dem.

Inte illa idag har jag efter snart tre år hittat en funktion till på kameran. Jag gillar att ta bilder i serier och reagerat att kameran varit lite lösig. Det är så kul att fota djuren i rörelse och det går förhoppningsvis lättare nu när jag hittat inställningen. Man kanske skulle ta och läsa manualen någon gång. Här är en totalt häftig misslyckad bild på Shakira. Hon hoppar ner från ett berg och jag hinner inte med med kameran.

Leave a Reply

Översätt sidan »