Gården

Bara små pill kvar

Härligt slutade en timme tidigare idag och det gör mycket på humöret när man kommer hem och det fortfarande är ljust. Snabbade mig att göra klart det sista på vår toa. Vissa grejer är bara lättare att se i dagsljus. Skall bli så underbart när vi blåser ut rubbet. Tog hem ett hemske medel från jobbet som tog bort det mesta på väggarna och skrapade bort färg flagorna som hängt i taket. Vi har varit lite slappa med att hålla toan fräsch, det blir att man springer med målarpenslar och arbetarna med skor som varit här och hjälp till.

Men nu är det baske med rent och skall så förbli tills vi river ut rubbet. Toa holken som vari lös i 11 år är utbytt till en ny toa som sitter fast i golvet och när vi kontrollerade hur golvet var gjort i kunde vi pusta ut med att det var betong under och väggarna har inte tagit mer stryk än det som har redan varit.

Leave a Reply

Översätt sidan »