Blandade Teman

Thursday Challenge ” TOYS”

Fia pjäser

På   Thursday Challenge så skulle det även denna vecka vara   ” TOYS” ( Dolls,Games Stuffed Animals, Athletic Equipment, Constructions Toys, Art Supplies,…)  Lite kaksigt tänkte jag att det här blir ju inga problem! Det är ju bara att ta pappas gamla flygplan. Hmmm! Vist! Tror jag tog över 20 bilder och planet blev bara grådassigt med massa dammtrådar på. Näää! Gick över och fotade ett par gamla fia pjäser istället.

Lill-polarn som modell

Då kom Lill-polarn rusandes och tyckte att självklart blev bilden kass när det inte var en supermodell som var med och höll i planet.

– Kolla nu får du se vilket lyster det gamla planet får nu när jag sitter och håller det! Modellen på fotot är det viktigaste av allt. Är inte jag med är det klart att bilderna faller platt!

Lill-polarn satte sig och höll upp planet medan jag fotade och jag kan nog hålla med honom, bilden där han är med blev bättre än bara ha med planet.

Flygplan

Leave a Reply

Översätt sidan »