365 Foto 2011

Självporträtt (4 av 365)

Självporträtt (4 av 365)

Trött och seg efter att ha varit och jobbat och inte blev det bättre när jag gick igenom mina bilder. Vissa motiv skall man bara fullständigt hoppa över! Eftersom vi har mängder av speglar på jobbet tänkte jag ta ett självporträtt. Avskyr verkligen att fotografera mig själv och jag fattar bara inte hur Elvys döttrar kan ta mängder av bilder med mobilen och se fullständigt perfekta ut.

De fotografera mot spegeln och kameran syns inte? Hur tusan håller de? Försökte bra länge innan jag gav upp och frenetiskt började skrubba väggarna istället.

Gillar att man fritt kunde välja om man ville manipulera bilderna. Gyllene tillfälle att lära sig mera om fotoprogrammen man har i datorn. Tänkte ladda ner Gimp igen och testa lite nytt.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »