Smått o Gott

“Nicke”

Tur internet finns! Jag tömde ut en förvarings tunna som jag har i hallen. Jag har fått ganska många ljusmanschetter och det är så trist att ha de bara liggandes i en kartong. När Micael flyttar ut tar jag nog det som hobby rum men fram till dess vill jag inte ha grejerna utspridda. I tunnan fann jag lite smått och gott och funderade ett bra tag på vad man skulle ha den där “NICKE” till. Tror Elvy sa att det var ett underlägg men jag fattade inte riktigt hur det fungerade.

Den som söker han finner! Hittade en mysig sida om loppisfynd. Tur hon hade skrivit för det var den enda jag hittade om “NICKE” och hon i sin tur hade stått och funderat på vad det var för något. Underbart att det fins folk som gillar olika tidsepoker och att de vill bevara. Här verkar det bara vara Micael som gillar gamla ting, kanske bäst att skriva upp vad det är för olika saker vi har? Eller det skadar kanske inte med lite hjärngympa!

Nej han får lista ut själv vad sakerna skall vara till. Han kommer hem från Stockholm idag, då kan ha ta sig en funderare på vad man använder “NICKE” till  🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »