Blandade Teman

Vecka 2 illustrera en sång

Bä bä....

Vecka två skall man illustrera en sång och min första tanke blev Bä bä vita lamm…. eftersom jag har ett litet svart och att vitt ståendes vid datorn. Men när jag skulle kolla upp texten så är tydligen lammet svart i England ( Baa Baa Black Sheep) så det kändes lite bakvänt. Hade inge aning om att det var August Strindberg som skrev den svenska texten då han hade det lite knapert.

Scoutsången

Så på  MCP Projekt 52 sida la jag upp bilden med mammas scoutbälte istället. Hittade det i tunnan som stod i hallen. Har även kvar mitt scoutbälte och använder det flitigt ännu. Lite roligt när jag hittade denna bilden från pappas dia lådor. Tycker det är så roligt att kolla hur folk tolkar de olika temanen och jag är så imponerad att det är så många i gruppen.

Leave a Reply

Översätt sidan »