365 Foto 2011

Fabrik (12 av 365)

Fabrik (12 av 365)

Hade tänk att fotografera frukt när jag kom hem, men tog med kameran till jobbet idag. Jag har rast en timme och funderade på att åka iväg in till centrum. Torget ligger precis vid en å och det är ganska mysiga affärer som ligger runt omkring. Vet inte riktigt varför jag hellre vill fotografera ute än inne. Men det blev att jag satt kvar och pratade med kökstjejen i stället.

Det var så mysig blågrå färg när jag tittade ut genom fönstret och jag fotograferade trädet som var fullt av domherrar för två år sedan. Förr såg jag domherrar titt som tätt men nu går det år emellan. Spanar ut på träden varje dag i fall de dyker upp men än så länge är det bara blåmesar och skator som håller sig framme. Ja, en och annan älg och rådjur har traskat förbi fönstret men det är ganska sällsynt det med.

Det börjar mörkna när jag åker hem och vid Kallebäcksmotet står det en stor sten, och bredvid  en gravsten på en lite plätt mellan de stora vägarna. Rosa trodde att det var något monument över koleran som härjade i Örgryte och Göteborg. Ringde upp Elvy som brukar ha sten koll på det mesta och mycket riktigt hade hon hört något om en soldat…… men bara halv lyssnat! Elvy då!! Jag får försöka promenera dit någon dag och kolla närmare. Kör dagligen förbi och funderar på vad det kan vara?! Kanske dags att kolla ordentligt.

Så det bidde ingen frukt idag men f som i fabrik.

Leave a Reply

Översätt sidan »