365 Foto 2011

Retro (14 av 365)

Retro ( 14 av 365)

Underbart att det är fredag och idag skall vi köpa pizza! Äkta pizza 🙂 Findus frysta pizza den med extra allt med Kebab, är bland det godaste jag vet och gubben brukar köpa den till mig när han jobbar sent och jag kommer hem som ett vrak. Men idag är han hemma och då slår vi på stort 🙂

Valde Retro på tema listan, men jag ville fotografera något annat än min rutiga matlåda och termos. Blev lite fundersam vart gränsen går för att en grej skall vara retro? Jag verkade tydligen inte vara ensam om dessa funderingar för jag hittade ett forum tråd där vissa tyckte att N64 var retro! Jösses jag tycker det går vid de första spelkonsolerna och en gammal dator som Vic 64.

Retro – syftar på att inspireras av eller intressera sig för en tidigare eras trender, moden eller teknologi.

Leave a Reply

Översätt sidan »