Blandade Teman

Week 4/52 – Theme: Soothing repetition …..

Week 4/52 - Theme: Soothing repetition .....

Tycker det är riktigt svåra teman de har på project 52. Gubben hjälpte mig med denna. Jag känner fortfarande att jag är enkelspårig och ibland totalt låser mig när temanen dyker upp. Så många roliga tolkningar och ibland funderar jag på om de sitter och funderar som jag eller om de bara tar ett kort. Temanen hinner knappt dyka upp förrän folk kommer med sina bilder.

Det är att just att släppa loss och tolka fritt som är mitt problem. Känner att jag fortfarande lunkar runt på en smal stig, när det egentligen finns ett helt nätverk av stigar, bara man slappnar av och ser sig om. Vet inte riktigt vad resten av familjen tycker men ibland hör man lite suckar och mummel från gubben. Micael ser inga som helst begränsningar utan fullkomligt spottar ur sig tips och tolkningar, han har inga som helst problem med att han ibland ser ting på sitt sätt. Det är lite mera sådan jag behöver bli.

Leave a Reply

Översätt sidan »