365 Foto 2011

Reglerbar (25 av 365)

Reglerbar (25 av 365)

Okey! Då har jag fått hem mitt ritbord. Nu var det så halt i morse att jag åkte på tvären ner för våran backe och jag blev så himla skraj att jag garanterat tappade minst ett kilo fett som frättes upp av upp stressad magsyra. Fy för den lede vad obehagligt. Så jag ringde hem med en timmes mellanrum för att be gubben att inte hämta bordet utan vänta tills det inte var så halt.

Hellre förlora bordet än gubben. Men han hade sandat, saltat och hämtat bordet. Så nu står hästtransporten mitt i backen igen. Gubben och Micael försökte bära in det genom dörren och det gick ju definitivt inte! Hmm såg inte så stort ut i Pingst kyrkans rum. Men det kanske kan bero på att rummet var ett x antal mer kvadratmeter än vårat rum. Enveten som jag är ville jag ha in det ändå.

Ritbord

Öppnade dubbeldörrarna vid fin ingången och har nu ritbordet ståendes i datarummet, tänkte ta i sär det för att få upp det till övervåningen. Shit! Skulle nog ha lyssnat på gubben och ställt ut det i ladan. Bordet är ju jättehögt, tungt, robust och kommer att ta upp hela min hall. Garanterat täcker det fönstret med, så att ställa det på övervåningen är uteslutet. Tyckte verkligen inte det såg så stort ut förut?! Måste ha svällt i kylan eller nåt!

Skylt

Min dröm är att göra ordning loftet ute i hagen, så vi kan pyssla där med lite grövre grejer. Bordet kommer att passa perfekt där ute och inte se så gigantiskt ut. Undrar vad han säger när jag vill att de skall bära ut det igen.

Leave a Reply

Översätt sidan »