365 Foto 2011

S (37 av 365)

S (37 av 365)

Regnet vräker ner och det är lågtryck allan idag. Har världens huvudvärk och tagit två voltaren. Hmmm!! Då tar jag temat S som i skallebank. Jag skall erkänna att jag är ganska flummig när jag har kraftig huvudvärk. Fick den briljanta iden att ta en gammal medicinflaska som jag hade målat en dödskalle på. Fylla denna med diskmedel och slänga i en Treo!! Såg framför mig hur det skulle bubbla av bara tusan och jag då kunde använda temat bubblor.

Det hände inte ett skit, visst det bubblade lite men inte riktigt som jag tänkt mig. Gubben som känner igen flummar tagen försökte hjälpa till med att skaka flaskan! Men nej, det blev absolut inget att fota. Gick upp och hämtade min Osiris bräda och tänkte lägga fram det så där snyggt och mystiskt med rökelser och ljus. Det stora kornblåa loppis fatet med en ljus klämma och vildäpplen!

S (37 av 365)

Allvarligt talat vad tusan har ett fruktfat att göra med Osiris brädan? När gubben såg hur uppgiven jag såg ut med det tomma fruktfatet erbjud han sig att åka ner och handla lite mystiska frukter.  Ibland fattar jag inte riktigt hur jag tänker men mitt hem blir ganska ofta genom sökt efter fotografiska skatter. Helt klart är att jag har en hel del knepiga saker som kommer fram och används på nytt.

Så idag blev det S som i spåbräda.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »