365 Foto 2011

Knasig (48 av365)

 Knasig (48 av365)

Den här köpte gubben på loppis. Vi har nog lite olika smak i alla fall! Om inte annat på prydnads saker. Jag frågade han vad han skulle ha den till? Jamen den är ju häftig! Kolla godiset!! Hmm få se om jag hittar någonstans att placera denna dyrgrip. Vilket jobb att plasta in godis, den har säkert varit dyr med. Knasiga grejer brukar ha en förmåga till det. Vill helst att sakerna skall ha ett syfte eller att man vet redan i affären var man skall ställa den. Oftast vet jag det eller har blivit bättre på att inte köpa ting i onödan.

Sedan sånt som kan vara bra att ha till pyssel tycker jag är lite annorlunda, där vill jag ha mycket att välja mellan. Men den här kan jag nog inte ens hitta på något pyssel med. Kanske kan kränga den som bantargodis.

 Knasig (48 av365)

Leave a Reply

Översätt sidan »