365 Foto 2011

Unik (49 av 365)

Unik (49 av 365)

Helt underbart fredag och vackert väder. Tänkte jag skulle töm köra Beethoven på promenaden med Shakira. Men jag tror jag tar det i morgon istället. Båda hästarna stod längst ner i hagen och gottade sig, möjligt att grannen har snickrat en stund. De såg så tillfreds ut där i solen att jag inte hade någon större lust att ropa upp dem.

Busar

Tyckte det var bättre att ta med en påse knäckebröd, äpplen och morötter. Shakira gillar knäckebröd så hon fick också. De är värre än småungar med att alla skall ha i tur och ordning. Det är väl nästen det bästa jag vet med vår gärdsgård, att man kan sitta på den och mysa med hästarna. Shakira vill så gärna hälsa men hon tycker det är så läskigt när Bellman frusta. Men idag luktade hon bra länge och Bellman var helt stilla, sedan frustade han till och jag trodde att Shakira skulle hoppa ur skinnet.

Hälsar

Men det är så himla mysigt att bara sitta där på muren med djuren sniffande runt en. De lägger mer än gärna sina stora huvud i ens knä. Det behövs röja efter stormarna igen och jag kommer nog att börja ganska tidigt men bara ta lite i taget så det inte bara känns som slit utan att man mest tar en timme innan man går på promenad eller bara koppla av.

Kompisar

Körde så förra året och tyckte jag fick betydligt mera gjort än att hålla på i ett par timmar. Shit! Jag längtar till våren så jag smäller snart av.

Leave a Reply

Översätt sidan »