Tips

Fixar till köket.

När Micael flyttar ut och vi har renoverat klart hos honom skall vi börja här, det är något som verkligen behövs. Som stil gillar jag Shabby and Chic, men gubben avskyr vitt. Så det har blivit att vårat hem går i mera varma färger. Trivs bra med det men ibland kan jag tycka att det är lite för rörigt färgmässigt. Jag sparar på gamla ting och de kan vara dominerande i sig själva. Tror det hade varit lättare att köra mycket vitt och bytt ut dekorationen allt efter tid och humör.

Men det är svårt! Shabby and Chic kan vara vackert att titta på men kanske inte så mysigt i längden att bo i. Men det borde vara så mycket lättare att få det stilrent och betydligt mer vilsammare för ögonen om man bara behöver byta ut lite kuddar, filtar för att få färg än att slåss med olika tapet och möbelfärger.

Får se hur vi gör, en stenvägg och någon gul tapet blir det vilket fall i vardagsrummet. Minska ner antalet möbler så det blir gott om space så får vi se sedan hur det blir. Tills dess får jag fixa till det i köket, såg att julgardinerna satt kvar.

Leave a Reply

Översätt sidan »