365 Foto 2011

Övergiven (65 av 365)

Övergiven (66 av 365)

Den här snökedjan hittade vi i diket på väg upp till huset. Det är väl ganska många bilar som har hamnat där under årens lopp, men det är första gången vi bara ser en grop, snökedja, kartongen och en varnings triangel kvar i diket. Det är så himla djupt diket och vi har fyllt det i omgångar. Men ett dike bör vi ha där.

Grannen har kommit ut med sin vinscher som han fäst i trädet och sedan vinschat upp våran bil ett x antal gånger. Det var när Nina var på besök från Stockholm som hon hade sett en vit bil ligga i vårt dike!

Typiskt ungdomar att inget säga! Jag tycker väl inte riktigt att det är vardagsmat att det ligger främmande bilar i vårt dike. Vi såg inte detta förrän vi hade flyttat busen som stod mitt i backen och kollade hur nära kanten vi befann oss.

Övergiven (66 av 365)

Leave a Reply

Översätt sidan »