365 Foto 2011

Snödroppar (64 av 365)

Snödroppar (64 av 365)

Underbart! Solen skiner och fåglarna kvittrar för fullt. När jag skulle släppa ut hästarna på Tobias tomt såg jag att blåmesarna höll på att städa ur holken. Hoppas jag inte skrämde bort dem nu! På Tobias tomt finns det snödroppar och jag rusade ner för att kolla hur långt de hade kommit upp. Bellman rusade efter så han skulle komma före Beethoven.

Bellman

Vaa?! De är små går ju inte ens att äta. Bellman lunkade iväg upp igen när Pepper kom som värsta raketen och landade på en plåtbit. Ljudet satte bra fart i hästarna med Shakira efter som undrade varför alla springer runt. Det är tur att de har såpass kontroll att de hinner stanna. Det är lite svårt att beskriva hur stor Bellman egentligen ser ut där man sitter på huk och får zooma bort så man hinner fotografera.

Snödroppar (64 av 365)

Härligt att få se snödropparna och känna att våren är på väg.

Leave a Reply

Översätt sidan »