365 Foto 2011

M (63 av 365)

M (63 av 365)

Det var så grått och trist ute och dimman låg så tjock att man nästan inte såg något vid jobbet. Nu ligger fabriken i en grop och man fick en känsla av att dimman inte iddes stiga utan bara låg som ett lock på fabriken. Men precis innan jag skulle hem sprack solen upp och jag skyndade mig hem. Lagade hagen och gick igenom lite på tomten hur jag skall röja i år. Längtar så efter värmen.

Micael promenerade med Shakira idag så jag kunde städa undan i lugn och ro så att det bara är att koppla av resten av kvällen. Härligt! Behöver gå igenom datorn igen och rensa. Dagens bild är M som i metallspån från fabriken. Man skulle kunna tro att gubbarna har ruskat för mycket på sina huvuden när de nekar till att ha slabbat ner, men det är från fräsmaskinen.

Just det här blålila ser så himla läckert ut. Tänk er stora metallkar fullt av lila spån, riktigt vackert när solen ibland hittar in genom fönster och öppna portar.

Leave a Reply

Översätt sidan »