Tips

Dr.Oetker Speciale

Tilllagning

Okey! Då var det dags att testa pizzan. Vi köpte Speciale som test, jag är som sagt en stor skeptiker på färdiglagade pizzor och ville testa ett någorlunda säker kort. Ost, salami, championer och skinka det borde inte smaka allt för konstigt.

Men jag har testat salami pizza förr och de har jag alltid fått ge till hunden för att de har smakat knepigt. Men när jag öppnade paketet så både såg det och luktade gott, framförallt championerna luktade riktigt fräscht.

Klar

Då var den klart! Brasan och ljusen var tända. Ahhh! Det luktade så gott och Shakira kom som ett skott och la sig under bordet. Jag kunde ju tappa ner lite delikatesser och då gällde det att hålla sig framme. Som sagt hon brukar ju få salamin.

Kolla höjden

Men denna gången blev det ingen salami till Sakira. Pizzan var ju jätte god. Gillade verkligen botten som var fluffig och god. Jag blev dessutom mätt, riktigt mätt. Rekommenderar varmt denna pizza och kommer även att testa de andra smakerna. Om inte annat så har jag nu två pizzor som jag gillar. Skall bli lite spännande att höra om sonen blir mätt. Han verkar vara fullständigt bottenlös.

Wow! Så god

Leave a Reply

Översätt sidan »