365 Foto 2011

Apelsin (62 av 365)

Apelsin (62 av 365)

Vet inte riktigt om jag börjar bli lite förkyld eller om jag bara är lite sliten. Vi har bett våran chef om mera personal som städar men företaget vi jobbar på bara slingrar sig och ser oförstående ut. Har städat i så många år och van att jobba mycket, men nu börjar det bli lite löjligt. Jag beklagar mig inte i första taget men nu börjar jag känna av att det är för mycket. Är bara så himla glad att jag slutar tidigare och ändras det så lär jag nog ge upp fullständigt.

Men det var väl apelsin jag skulle skriva om! Flummar iväg lite granna. Varannan dag får vi frukt på jobbet och jag har börjat att gilla apelsiner igen. Det har gått ett par år utan att jag har ätit apelsiner, men nu tycker jag det är så gott. Även gubben har börjat gilla det mera och han brukar alltid köpa så vi har det eller clementiner hemma. Till och med blodapelsinen har börjat bli en favorit frukt här och den tyckte jag var vidrig förr.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »