365 Foto 2011

Nos (66 av 365)

Nos (67 av 365)

Alla verkar vara lite trötta idag. Det fina vårvädret igår gjorde väl att man grejade lite mer än tänkt. Tycker det har varit svinkallt idag och är så himla glad över att jag klarade av att sluta röka. Jag ser hur gubbarna huttrar där ute och tycker idag var det inte så kallt! Visst! Man bara ser hur de suger i sig blossen på så få drag som möjligt för att komma in i ett par grader varmare fabrik. Jag springer runt i en tjock Helle Hansen tröja XL med uppvikta ärmar. Rumpelappen går ända ner till knävecken. Men varm och go är den!

Var bara hemma en timme innan jag skulle ner till tandläkaren. Men jag hann att fotografera en stilla Pepper och en smutsig Shakira som hade varit ute med gubben. Skönt att det inte var min plats i soffan hon la sig att villa på.

På hemvägen passade vi på att besöka den nya djuraffären och köpa en ny tandborste till Shakira. Jag hade velat ha den tandborsten som hade tre borstar. Sidorna och uppe på, så går det fort och smidigt med tänderna men den fanns bara för mellan raser. Hoppas de får in även till stora hundar, det är guld värt när lite tråkiga saker går fort och smidigt.

Leave a Reply

Översätt sidan »