365 Foto 2011

Stadsljus (67 av 365)

Stadsljus (68 av 365)

Blev lite sugen på att ta stadsbild och följde med Elvy in till hennes jobb. Det blev att vi gick och småpratade om de olika temanen och att det alltid är många som börjar men bara hälften som fullföljer. Visst, skall inte sticka under stolen att det ibland är jobbigt att komma på något även om vi har fått en lista som hjälpmedel.

Men grejen är att jag har blivit så mycket vaknare på omgivningen och stannar till och funderar.  Så fort jag såg tandläkarstolen gick hjärnan igång på teman som jag kunde välja ” Gissa yrke” vi var på tredje våningen “ovanifrån”, “behandling”,”fåtölj”, “glugg” egna teman kunde man ju tagit “trauma”, “skräck”, “smärta”, “bedövning” ja listan kan bli hur lång som helst.

Till sist tittade Elvy på dammsugaren med en min ( tror du den går av sig själv??) Det är en ganska mysig städning hon har så det gick fort när vi var två, även om jag velade runt med kameran en stund. Elvy kanske har en annan uppfattning men jag tyckte det gick fort i alla fall.

Leave a Reply

Översätt sidan »