365 Foto 2011

Onsdag (68 av 365)

Onsdag (69 av 365)

Onsdag och vi skulle väl eventuellt plockat pinnar idag. Men när jag kom hem såg det ut så här! Ingen större vits att leta efter pinnar i det här. Tog en långpromenad med Shakira som tyckte livet var kanon men massa nysnö. Jag hade paltat på mig bra så jag njöt också av promenaden. Det är så himla dammigt i gjuteriet och fullt med koldamm i resten av verkstaden. Så att andas frisk luft och bara njuta av djurläten istället för bullrande maskiner var underbart.

Sen ville jag gärna upp till loftet, det är leksaker från barndomen som är veckotemat och jag var så säker på att jag sparat en del. Men förmodligen har jag blivit så trött på allt att jag röjt bort det mesta. Lite synd för Micael ville ha kvar sina leksaker och även deras leksaker var halverat. Längtar så efter värme så jag kan ta ut allt och paketera om. Men jag hittade det som var mina favorit leksaker när jag var liten  🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »