Blandade Teman

Week 10/52 – Theme: Childhood Toys …..

Week 10/52 - Theme: Childhood Toys .....

Blev så himla glad när jag hittade dessa. Kommer inte ihåg var de kallas men de kom större varianter som var Pluto. Spygrön och gula. Det roliga var att Elvy också hade haft sådana och mindes dem väl. Tror det är mina barn som lekt sönder dem. Visserligen kan man inte spara allt, men dessa tar ju inte så stor plats.

Week 10/52 - Theme: Childhood Toys ....

Lite svårt var det allt att låta bli att klämma, de ser ju så roliga ut. Jag skall ha två till efter min bror. Gubben har ett gammalt fort och massa bilar. Jag har letat en bra stund efter bilder på liknande leksaker men vad tusan kallar man dessa?? Hade varit lite roligt att få se en spygrön Pluto igen 🙂

Week 10/52 - Theme: Childhood Toys ....

Leave a Reply

Översätt sidan »