Smått o Gott

Rango

Efter tårtan blev vi lite rastlösa och Tobias fixade en fribiljetter så vi åkte in och tittade på Rango. Riktigt rolig film men jag och Elvy har väl lite svart humor ibland för på vissa ställen var det bara vi som skrattade?! Det var mysigt att komma ut och flanera runt i det friska vädret. Det känns att våren är på väg och det luktade så där fräscht i duggregnet.

Vi stod i valet och kvalet om vi skulle se  Rango eller King´s speech. Det får bli den nästa gång vi går på bio, det är en film jag gärna vill se. Jag gillar Bergakungen men den är på gränsen att vara lite väl stor, känns lite vilset i den enorma foajén.

Kolla in vilken vacker drömfångare Elvy har gjort, Bellman och Beethoven har bidragit med lite svans och så har Elvy katt donerat en tuss. Elvy har blivit så duktig med att få till nätet och verkligen fått till variationer på drömfångarna så man känner att det finns bara en av varje.

Leave a Reply

Översätt sidan »