365 Foto 2011

Vänner ( 75 av 365)

Vänner (75 av 365 )

Gick runt och njöt i det fina vädret och kollade om det är några påskliljor på väg. Shakira och Edgar passade på att följa med runt. Det märks att de trivs nu när våren kommer med massa spännande smådjur och fåglar. Tog ner hästarna till den lilla hagen och det rusade runt som tokar. All snö har försvunnit och det är såpass kraftig lutning att den hagen är hyfsad torr.

Edgar

Så fort det är torrare och varmare skall jag rensa rent den stora hagen från skit och skräp som brukar dyka upp allt efter de trampar upp jorden. Den här lilla blå flaskan hittade vi i går när vi rensade. Den biten där vi röjde ligger fortfarande massa glasbitar men det är avstängt för hästarna och jag tror inte vi förlänger hagen. Micael ville eventuellt plantera där.

Flaska

Härlig färg på flaskan och den var hel, så den sparar jag.

Leave a Reply

Översätt sidan »