365 Foto 2011

Akrobat ( 76 av 365 )

Akrobat (76 av 365 )

Satte mig på muren när jag kom hem och bara myste. Det är fortfarande för mycket tjäle att rensa i rabatter men snart så… Hade förberett stallet och Bellman den slapprumpen försökte  hoppa över gärdsgården i stället för att gå runt och in i stallet. Jag stod på utsidan och var på väg ner med Beethoven.  Bellman tar båda framhovarna och drar ner de stora stenarna för att muren skall bli lägre och lättare att hoppa över.

Shit! Vad grinig jag blev. Förstår att han stressar upp sig om vi står på utsidan men de måste lära sig att inte gå bärsärkar gång utan ta sig till utgången. Fick satt fast Beethoven och ropat runt Bellman så han kom farandes med svansen i vädret och gjorde hiskeliga bocksprång i min trädgård. Var lite orolig för bilen men det gick bra. Fick ner dem till den lilla hagen till slut i alla fall. Härligt att se deras glädje och Beethoven som jag höll i grimman skötte sig perfekt tills jag släppte, då for han i väg som en raket i hagen.

Synd att jag inte kunde fotograferat detta för då hade ni fått se riktig akrobatik, nu får ni nöja er med min gamla clown akrobat. Helt otroligt att den har hållit i så många år.

Leave a Reply

Översätt sidan »