365 Foto 2011

Grop ( 77 av 365 )

Grop (77 av 365 )

Härligt fredag! Gubben köpte en ny dammsugare härom dagen som verkligen är kanon. Slipper stå en halvtimme med mattan i vardagsrummet. Så det första jag gjorde var att dammsuga och plocka undan, hann med en kopp kaffe också innan jag gick på promenad. Kulturstigen är full av fornminnen och jag passade på att fotografera gropen som jag nästan dagligen går förbi.

Det stod inget om själva gropen, men att detta var  grunden till en sommarstuga från 1930-talet. Tycker det är spännande och den första appen jag skall ladda ner när jag skaffar mobil är den om att hitta fornminnen. Denna marken och en bra bit bort till en gammal grindstolpe har en gång i tiden tillhört våran gård.

Längst ner vid hagen har vi också den gamla byvägen och man ser hur använd och smal den är. Synd att de grannar som hyrde huset där nere ändvände den som sopptipp.

Leave a Reply

Översätt sidan »