365 Foto 2011

Underifrån ( 78 av 365 )

Underifrån ( 78 av 365 )

Tog en promenad i hagen för att kolla så inget låg över tråden och att allt såg okey ut. Har retat mig så in i bänken på att Bellman drar ner stenarna för att komma fram, de här har ju fram till nu legat i ett par 100 år.  Ponnyn som vi hade gick på muren, så vi satte tråd runt så att han inte kom åt att klättra upp. Det blev så mycket ogräs längs murarna att vi tog bort det när vi köpte klumparna. Trodde liksom inte de skulle komma på något stolle prov, hur jag nu kunde få för mig det?

Vandal

Hade ingen aning om att jag hyste en fornminnesmarodör. I värsta fall får jag sätta tråd runt igen men hoppas verkligen jag slipper detta. Vi skall lägga upp de stenar vi orkar lyfta för att se om han gör nya hål eller om han nöjer sig med dem han redan åstadkommit. Han har så otroligt mycket konstigt för sig! Egentligen borde han heta skuggan eller knasbollen! Han kommer alltid som ett skott och skall se efter vad man gör och blåser upp sig och slänger med sin lilla kalufs.

Bellman

Riktigt fint väder men ack så kallt. Frös om tårna när jag var ute.

Leave a Reply

Översätt sidan »