365 Foto 2011

Pälsig ( 103 av 365 )

Pälsig (103 av 365 )

Peppar peppar! Det är nog första gången som Bellman inte har frusit vid vårskiftet. Brukar annars vara ett ett vårtecken, vi har heller inte gett honom överdrivet med hö efter som han lätt lägger på sig. Men idag drog han av barken på ett av Tobias träd så jag höjer upp lite nu när det blir väder omslag

Men gick igenom och borstade av dem ordentligt. Beethoven har väldigt långpäls medan Bellmans är så in i nordens tät och ganska kort. Båda två har enorma svansar och Bellmans får jag fortsätta med i morgon. Tycker vädret fortfarande är för ombytligt för att raka dem.

One Comment

  • Pysselfarmor

    Men åhhhh vilka vackra “bakändor” 😉 stussar eller vad 17 heter det på en häst….det liksom är ju inte bara svansarna som är snygga! Tack för snälla kommentaren om mina bilder….

Leave a Reply

Översätt sidan »