365 Foto 2011

Vårtecken (104 av 365)

Vårtecken (104 av 365 )

Hittade krokusar på tomten och tänkte att jag skulle lägga upp bilder på vårtecken. Jag såg igår att vitsipporna börja så smått komma och tog med kameran på promenaden. Blev så himla glad när jag kom till dammen och fick se att and honan nu fått en ny gubbe. Så länge jag kan minnas har det varit en and familj som fått ungar varje år. Men förra året så var väl räven eller en lös hund framme och tog hanen.

Änder

Så himla trist att se henne simma runt ensam i dammen. Men visst ser hon nöjd ut nu 🙂 Skall bli roligt att få se ungarna. Shakira är ganska förtjust i att jaga fåglar men änderna har jag fotat så mycket att hon inte brydde sig något nämnvärt. Hade hon fortfarande velat ta sig en smakbit hade jag inte haft henne lös men nu satte hon sig snällt medan jag fotade. Då var hon mer fokuserad på den lilla lösa hunden som gick förbi.

Änder

Fast på hemvägen hade hon lite bråttom och spårade med pälsen rest, så då kopplade jag henne. Tur det! Det satt en mumsig ringduva på stigen som hon ville sätta lite sprätt på.

Leave a Reply

Översätt sidan »