365 Foto 2011

Fredag (105 av 365)

Fredag (105 av 365)

De skall bli varmt och sol men här regnar det. När jag kom hem hann jag precis plocka in tvätten när regnet kom. Tvivlar stark på att det skall bli 20 grader i morgon. Hade tänkt hinna med att dammsuga överallt så jag kunde pyssla klart påskägget som skall till Tyskland. Fick den korkade idén att jag skulle göra ägget krackelerat med ett krakelerings lim jag har. Säger bara : Det blev inget bra 🙁

Få se om jag scrappar en korg eller nåt. Tappade lite sugen och sedan ville jag få dammsugan att se ut på ett speciellt sätt ( allt blir suddigt utan dammsugan, så det ser ut som man dras till den ) Som om man ville bli dragen till en dammsugare?! Jaja bilden kunde bli fräck om jag hittad den action som jag brukar ha till photoshoppen. Den som jag använde på denna bilden. Pepper och Micael är ju så fokuserade på varandra.

Fokus

Det fins en speciell lins ( Lensbaby ) att köpa till kameran som ger denna effekt, men den kostar en hel del och då får man ta till photoshoppen.

Leave a Reply

Översätt sidan »