365 Foto 2011

Eget tema 5. Tussilago (106 av 365)

Eget tema 5. Tussilago (106 av 365)

Vädret såg lite lurigt ut i morse, så jag har passat på att ta bort lite gammal bädd och sopat av två boxar. Gubben passade på att byta däck på Tobias bil! Har sagt till gubben tusen gånger att han stjälper mer än hjälper killarna!? Hmmm unga män när han gör sånt här för dem. Trodde det var jag som skulle vara hönsig men är de stora så är de.

Bakom Tobias bil växte den här tuvan tussilago. Det är för mig ett riktigt vårtecken och jag har hållit koll längst vägarna. Tyckte det var bäst att flytta dem innan Tobias plattar till dem med bilen.

Tussilago

Väldig söt blomma, fast gubben  blev så förvånad att jag ville rädda maskrosorna! Gubbar och blommor! Härligt medan jag har skrivit detta och tagit mig en kopp kaffe så har solen kommit fram för full. Dags att gå ut i trädgården igen 🙂

Tussilago

Leave a Reply

Översätt sidan »