365 Foto 2011

Kyrka (116 av 365 )

Kyrka (116 av 365 )

Valde kyrka idag ( Kållereds Kyrka ) för jag trodde det vackra trädet framför det gamla tornet hade slagit ut. Såg på Doriz vackra bilder och tänkte att det nog såg likadant ut här! Men icke! Det är nog ett par dagar kvar innan trädet är i full blom. Strosade runt vid kyrkan och tog lite kort i alla fall. Om jag inte är helt ute och cyklar skall väl kyrkorna vara öppet vissa dagar i på sommaren. Retar mig lite att jag inte passade på att gå in i Hyssnas gamla kyrka när jag ändå var där.

Sått

Det är bara ett par hundra meter till Kållereds kyrka och jag skall ta en tur och titta i de olika kyrkorna. Helt skrämmande men jag har aldrig varit i Lindomes kyrka, ridit förbi massvis av gånger men aldrig varit inne i kyrkan eller ens tänk på hur pampig den är. Elvy och jag tog en tur in till Göteborg och besökte Oscar Fredriks kyrka som har fått högt betyg av besökare på kyrkokartan.

Kyrka (116 av 365 )

Hittade en hel del kyrkor jag vill titta närmare på. Är man ändå i närheten kan man lika gärna titta in. Vi har så mycket gammal kultur och historia mitt framför näsan att man blir blind.

Leave a Reply

Översätt sidan »