365 Foto 2011

Uppåt väggarna (118 av 365 )

Uppåt väggarna (118 av 365 )

Hästarna stod inne i stallet när jag kom hem så jag flyttade ner de till den andra hagen. Det är härligt svalt i stallet och de hade nog myst där inne en bra stund. Många tycker det är synd om hästar som står ute i regn, men när det är varm och solen ligger på så är det så mycket värre. Mina har inga problem att vara ute när det regnar eller vräker ner snö, men när det är så här varmt vill de in i stallet en stund på eftermiddagen.

Passade på att fota temat som satt på Tobias hus 🙂 När jag gick och kollade till min Kvanne, har sett att mördar sniglarna är väldigt förtjusta i den med så såg jag att dammen behövdes fyllas på. Tänkte jag skulle ta och rensa ut lite löv och skräp medan jag fyllde, men det första jag fick i håven var en massa ägg! Kollade upp på nätet så det är förmodligen grod ägg eller snarare padd ägg. Tycker de är lite stora ägg för att vara grodor?  Jaja jag lär nog märka när de kläcks vad det var för något.

Det blir gubben som får rensa, jag håller mig till växterna. Det börjar bli lite väl mycket konstiga djur i dammen. Det är så vackert ute och man ser något nytt som kommit varje dag, bara inte allt blir brunt och eländigt innan sommaren är slut. Tycker all har exploderat lite väl fort.

Leave a Reply

Översätt sidan »