365 Foto 2011

Design (132 av 365 )

Design (132 av 365 )

Så här blev Micaels projekt. Ett räcke som kommer att vara vid hans trappa. Härligt att se han arbeta och att svetsen fungerade som den skulle. Micael hittade en sån kanon sida med smidesprodukter och den ligger i Kungälv så det är inte långt att åka dit. Det var här han handlade delarna.

Smide

Det skall sitta byglar vid svetsningen men han hade köpt fel storlek. Sen behövde han lite verktyg så jag skall ta en räd på loftet. Jag har en del efter pappa som jag samlat i ett hörne. Vi har börjat köpa in sakta men säkert trädgårds verktyg, släggor och allt som vi kan tänkas behöva på olika reor. Svetsen kommer från Clas Olsson. Det blir så fruktansvärt svår jobbat här när man inte har verktygen eller maskiner som man behöver.

Smide

Leave a Reply

Översätt sidan »