365 Foto 2011

Djurunge (133 av 365 )

Djurunge (133 av 365 )

Läste i tidningen att älgen Vilda födde två älgkalvar onsdagen 10 maj. Så jag ringde Rosa och frågade om hon hade lust att ta en tur till Slottsskogen. Den enda älgen vi såg var den här krabaten. Visserligen var den bra ranglig men det måste ju vara en tidigare född kalv. Vi fick oss en kanon mysig tur bland alla djuren.

Djurunge (133 av 365 )

Det var väldigt mycket folk i det fina vädret och det var ju perfekt tid att gå med tanke på alla djurungar. De har byggt om på Barnes zoo på grund av personalbrist. Barnen kan inte gå in till djuren nu utan det var staket runt. Men jag tycker de hade löst det perfekt. Tror ärligt att djuren mår så mycket bättre så här och slippa ha massa barn som vill klappa samtidigt. Barnen verkade lika lyckliga nu som förr.

kucklings huset hade de gjort gluggar i olika färger som barnen kunde titta in. Även om de tyckte kycklingarna var söta så verkade det vara äggen som fascinerade dem mest. Det satt en liten tjej som inte ville gå hem, hon väntade på att ägget skulle kläckas. Hon hade siktat in sig på ett vackert prickigt ägg.

Get

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »