365 Foto 2011

Söndag (134 av 365 )

Söndag (134 av 365 )

Jag hade bestämt med Monica att vi skulle ut med hästarna tidigt på morgonen och det tyckte jag nog var lite bättre. Vi mötte väldigt lite folk och dessa var bara positiva. Hmm det märktes att jag tagit ut och pressat Bellman mycket mera än Beethoven. Beethoven blev bra trött medan Bellman verkade mest resonera vaaa?? har vi gått någonstans.

Söndag (134 av 365 )

När Beethoven kommit över att det var jobbigt så piggnade han ju till så in i norden och for runt som en tok mellan träden. Så vi ett ställe sprang Bellman om och Beethoven blev så jä… sur rent ut sagt att han brummade till och tog ett språng i luften! Nu har jag 0 tolerans för sådant och stoppade honom omedelbart och backade honom ditt han bar sig illa åt.

Tydligen så märkte han att han dabbat sig för han backade verkligen med ljusets hastighet och gick direkt upp i lugn galopp fram till Bellman och frustade nöjt. Det är ju annars Bellman som är gårdens surbult. Men hästarna var riktigt roliga idag så jag är jätte nöjd och även hästarna verkade kanon nöjda.

Söndag (134 av 365 )

Såg inte först att jag redan använt temat  i min trädgård så jag gick ut för att ta någon bild på dammen. Men jag har ju fotat varenda centimeter av den så det börja bli lite svårt hur jag skall vinkla så att det inte bara blir samma på alla bilder. Men här fick jag en riktigt kanon bild på hur en överbelamrad trädgård kan se ut 🙂  Det är i verkligheten mer avstånd mellan grejerna och inte så tajt som det ser ut här.

Söndag (134 av 365 )

Efterallt trixande och vinklingar på ett tema som jag redan använt så tar jag bara kort och gott temat söndag 🙂 Skall bara softa resten av dagen och strax ta mig en liten eftermiddags lur.

Leave a Reply

Översätt sidan »